#RTRKAutomotiveHires2021

Zapošljavamo 200 inženjera svih senioriteta

Naš domen su embedded sistemi, a znanje i 30 godina iskustva nas je kvalifikovalo za razvoj onih najkompleksnijih, ugrađenih u automobile.

Softver u takvim sistemima
– sigurnosno kritičan, vremenski trigerovan, operativan u slučaju otkaza –
je naš posao, ekspertiza i strast.

Autonomna vožnja je sledeća tehnološka revolucija, ponajviše zbog svog uticaja na bezbednost i kvalitet života. Pri tome je tehnološki toliko zahtevna da će postati osnova na kojoj će se graditi druge tehnologije, servisi i aplikacije. Zamislite svet u kome svako putovanje predstavlja dobitak vremena!

Svi naši kijenti rade na problemima autonomne vožnje i računaju na našu pomoć pri rešavanju njenih najkompleksnijih elemenata - od urbane vožnje za BMW, preko potpune autonomije na autoputevima za AUDI, ili aplikacije za parkiranje za Hyundai i KIA - mi zajedno sa našim klijentima radimo na razvoju automobila koji će nas voziti u bliskoj budućnosti.

Ovo je prilika da budete deo pionirskog razvoja koji će obeležiti i blisku i daleku budućnost.

RT-RK je sistem koji već 30 godina radi na najizazovnijim temama iz oblasti razvoja kompleksnog sofvera koji radi u realnom vremenu, a trenutno na četiri lokacije u regionu – Novom Sadu, Beogradu, Banja Luci i Osijeku. Oblasti su razne a danas smo se uhvatili u koštac sa autonomnom vožnjom. U našem timu se već nalaze neki od najvećih sofverskih eksperata koje imamo u zemlji, ali mi volimo i sveže ideje i nove perspektive. Kod nas se mnogo uči ali se i mnogo napreduje. Ne volimo kad nas inženjeri napuštaju, ali svako ko je otišao iz RT-RK, otišao je kao bolji inženjer. Puno ulažemo u kontinuirani razvoj naših inženjera, kroz mentorski rad, obuke i kroz podršku akademskoj karijeri, ako za to postoji želja i volja.

Sve što drugi nude, nudimo i mi. Naveli smo one stvari gde znamo da smo najbolji. To je ono što drugi nemaju.

Blog